Electricianul de familie

Posted in Articole generale

Asa cum avem nevoie de medic de familie, asa consideram ca avem nevoie si de electrician de familie.
Sanatatea instalatiei electrice poate avea o contributie decisiva la mentinerea sanatatii si securitatii persoanelor care o utilizeaza.
S-au intamplat si se intampla inca numeroase accidente datorate unei instalatii electrice necorespunzatoare, incendii, electrocutari, arsuri sau nervi pusi la incercare. De neinteles este ca electricianul este privit doar ca un salvator in momentele critice nu si ca un creator de securitate.
Propunem conceptul de *electrician de familie* pentru ca si instalatia electrica are nevoie de verificare periodica si, cel mai important, este benefic ca fiecare instalatie electrica sa fie cunoscuta si monitorizata de acelasi electrician. El ar trebui sa cunoasca instalatia de la stadiul de proiectare pana la executie si apoi mentenanta. El trebuie sa cunoasca zonele mai slabe sau mai sensibile. El ar trebui sa aiba cunostiinta de orice eveniment in instalatie sau de orice consumator nou care se introduce in instalatie , pentru a decide daca instalatia va suporta sporul respectiv fara probleme sau eventual sa ia masurile necesare.
Inima unei instalatii electrice este tabloul de sigurante. Acesta este esential in sanatatea unei instalatii electrice, de aceea acesta trebuie primul sa fie sub supravegherea electricianului desemnat.
Electricianul de familie trebuie sa fie un concept care sa schimbe perceptia tuturor asupra unei zone importante din viata noastra, instalatia electrica. Firma noastra ofera contracte de mentenanta a instalatiilor electrice , dar si a celor sanitar-termice, la preturi foarte convenabile, un fel de asigurare pentru linistea de a avea instalatii functionale.

Ion Calota,   Director tehnic Electric Energy Serv SRL

5 Responses to “Electricianul de familie”

 1. Carmen Says:

  Foarte interesant articolul si foarte educativ. Pot spune cu cea mai mare incredere ca citirea acestuia m-a ajutat in viata mea de zi cu zi. Tot ce tine de domeniul constructiilor si instalatiilor mi se pare foarte interesant iar prin aceasta cale tin sa ii multumesc celui care a scris acest articol.

 2. Ora Exacta Says:

  Acest articol, (Electricianul de familie ) merita distribuit tuturor!

 3. pensiuni Says:

  N-am gasit ceva mai frumos despre Electricianul de familie pe tot
  internetul!

 4. Bilete Says:

  Cel mai documentat articol despre Electricianul de familie

 5. Chesti Says:

  Interesant articol. Unde as putea afla mai multe despre
  Electricianul de familie ? Multumesc!