• Telefon:

  0724 367 749

  0740.244.558

 • Mesaj rapid pentru a primi estimare gratuita de pret:


 • Degivrări

  Degivrari

  Sisteme de degivrare pentru jgheaburi, burlane, rampe – protectie si confort.

  Degivrarile se pot realiza prin metode mecanice (răzuire, împingere), prin aplicarea căldurii (degivrare cu ajutorul montării unor cabluri încălzitoare electrice), prin utilizarea substanțelor lichide sau solide care scad nivelul de îngheț al apei (diverse săruri, alcooli, glicoli) sau printr-o combinație a acestor trei tehnici.

  În cazul degivrării acoperișurilor, jgheaburilor si burlanelor, se utilizează cabluri încălzitoare electrice, iar temperatura este setată manual sau automat prin intermediul unui termostat.

  Cablurile se fixeazî pe acoperiș sau pe jgheaburi, în locurile unde există pericolul formării gheții sau zăpezii, cu ajutorul unor cleme de fixare. În general, puterea necesară instalată pentru acoperiș este de 250 W/m². Pentru a preveni formarea gheții, cablurile încălzitoare trebuiesc instalate în partea inferioară a acoperișului. Instalarea cablurilor încălzitoare pentru acoperiș este în general susținută prin amplasarea unui sistem de prevenire a alunecării zăpezii.

   

  Degivrări grădiniţe sector 1

   

  Degivrare   Degivrari  Degivari  Dezghetare acoperis  Instalatie degivrare  Degivrare burlan

   

  Degivrarea căilor de acces (parcări, alei, pavaje, scări exterioare, căi de rulare, platforme de încărcare și poduri) se poate realiza tot prin intermediul instalării unor cabluri electrice. Acestea sunt instalate sub asfalt sau beton, fiind invizibile și eficiente.

   

  Sistem degivrare alei Degivrarea trepte Sistem instalatie degivrare